#VieMedBHK – Bli med å være vår nye hovedsponsor

Skrevet av vera

Vi gjentar fjorårets suksess og kjører i gang med kampanjen #VieMedBHK. I år har vi som målsetting å få inn 300 bidrag, og når vi målet vil #VieMedBHK bli vår nye hovedsponsor! 

Kampanjen kjøres helt fram til BHK – Sandnes den 20. desember. Da avslutter vi med å gi alle håndballelskere i julegave å komme gratis inn på kamp hvor alle bidragsytere i #VieMedBHK skal hylles!

Vi har som kjent trang økonomi i klubben, og sliter med å holde hodet over vann. Vi er ensomme som Eliteserieklubb her oppe i nord, og vi elsker å representere Nord-Norge, Bodø og fremme nordnorsk råskap til resten av landet. Dessverre er det noen utfordringer med å være alene her oppe, blant annet i form av skyhøye reiseutgifter. Likevel – laget fra Bodø, som har «lokaloppgjør» mot trondheimslaget Kolstad, er én kamp unna ny cupfinale. Vi er vanvittig stolte over å kunne vise morgendagens håndballstjerner fra nord at det går an. Man må ikke flytte sørover, mulighetene ligger også her.

I år går vi bredere ut, og ser til hele landsdelen. Vi elsker å være det nordnorske bidraget på toppnivå i verdens beste håndballnasjon. Hjelp oss å fremme nordnorsk råskap!

En andel i #VieMedBHK koster 3.000 kroner og man kan selvfølgelig kjøpe så mange andeler man vil. I tiden fram til mot kampen den 20. desember vil alle som bidrar få besøk av en representant fra BHK, og promotering i våre kanaler. Vi oppfordrer også selvsagt alle fantastiske bidragsytere å utfordre andre bedrifter til å gi sitt bidrag.

 

Kjempe og stå på, SAMMEN e vi BHK!

 

Ønsker du å bli med i kampanjen #VieMedBHK, eller har du tips til noen vi burde kontakte?

ikke nøl med å kontakte oss!

Lise Lotte Henriksen: tlf 906 40 924 eller email lise@bhk.no

Vera Arntsen på: 975 67 938 eller email va@bhk.no

 

Bidrag kan også vippses til #46696, husk å skriv hvem som kjøper andelen slik at vi kan ta kontakt.

 

 

I skrivende stund har disse gitt sitt bidrag:

 

Orient Holding AS
Avisa Nordland
Esperanza Frisør
Joker Vestbyen

Guldvik AS

Nye OP Fure

Rema 1000

NOBL

Elektro

iTet

Løvold

Rignes

Peppes

Nordlandsprosjekt

Poweroffice